Alex borrel, Maastricht

Maart staat naast het beginnende voorjaar en de lente ook bekend als het symbool voor een nieuw begin. De zon begint langzaam maar zeker weer terug te komen en begint zijn krachten op de wereld uit te werken. De wereld begint weer meer kleur te krijgen, de narcissen, tulpen, krokussen en al die andere voorjaarsbloemen beginnen weer ter groeien en te bloeien.

Het voorjaars zonnetje toont zich weer af en toe. Hier en daar verschijnen alweer de eerste terrasjes waar je lekker in het zonnetje kunt genieten van het leven. Om het begin van de lente te vieren organiseer ik wederom voor de 19e keer de Alex-Borrel te Maastricht. Ik hoop weer vele nieuwe en bevriende Kluppers te kunnen verwelkomen.

De Alex-Borrel is een mooie, laagdrempelige, activiteit om contacten te leggen met ander Kluppers en ervaringen en bevindingen met elkaar uit te delen. Een samenkomst waar vreemden vrienden worden, misschien wel vrienden voor het lev Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gezellig samen kamperen

28 April 2023 | 14:00 tot 30 April 2023 | 11:00 7435 Okken... 15 plekken beschikbaar Myrna

Vrijdagmiddagborrel met Happy Hour

24 March 2023 | 17:00 tot 24 March 2023 | 20:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Borrel & Bites

24 March 2023 | 17:30 Voorstraat... 17 plekken beschikbaar Sofia

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app