AGK in het Concertgebouw

Op zondag 27 november aanstaande zingen wij het prachtige Requiem van Gabriel Fauré, en twee van zijn korte werken, Madrigal en Tantum ergo. Ook staat de cantate Saint Nicolas van Benjamin Britten op het programma.

Het intieme, ontroerende Requiem van Fauré is een populair werk en staat op het programma van veel oratoriumkoren. ‘Requiem’ in de betekenis van ‘rust’ is de kern van dit werk. In zijn Requiem wilde Fauré de dood vredig voorstellen, met een van de hoogtepunten het tere en schitterende Pie Jesu (bij ons gezongen door een jongenssopraan van Koorschool St. Bavo Haarlem.) De cantate over de heilige Nicolaas beslaat acht episodes uit het leven van deze bisschop. Hij werd later de schutspatroon van zeelui, reizigers en kinderen én hij is de beschermheilige van vele steden, waaronder Amsterdam. Wij brengen dit spectaculaire werk met medewerking van jongenssopraansolisten van de Koorschool St. Bavo Haarlem en d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Joodse muziek in Dorpskerk, ’s Gravenzande

2 October 2022 | 10:00 tot 2 October 2022 | 11:00 Langestraa... Geen limiet Gieneke

Fietstoer Hoge Veluwe ong 50 km

2 October 2022 | 11:00 Nederland 8 plekken beschikbaar Ben

Wannebiezz concert @ World Forum op 2 okt.2022.

2 October 2022 | 11:00 Churchillp... 2 plekken beschikbaar Juli@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app