Aftersun

Regie
Charlotte Wells

Land - Jaar
Verenigd Koninkrijk - 2022

Duur
102'

Met
Paul Mescal, Frankie Corio

Aanvankelijk is het niet meer dan een gezamenlijke vakantie in Turkije van de 11-jarige Sophie en haar dertigjarige vader Calum. Ze komen hun tijd in het resort in Ölüdeniz wel door met zwemmen, duiken, lezen, zonnebaden en luieren. Maar zo veel mogelijk uit het zicht van zijn dochter heeft Calum het moeilijk, al is aanvankelijk niet precies duidelijk waarom; hij en de moeder van Sophie zijn uit elkaar en Sophie woont normaliter bij haar moeder.

Als Sophie 20 jaar later terugkijkt op de vakantie raakt ze sterk geroerd als ze probeert het duistere aspect van haar vader van toen te begrijpen.

Winnaar Bafta voor beste Britse debuut, "een lofdicht op mijn overleden vader" sprak Wells bij de uitreiking. Oscarnominatie voor Paul Mescal (de vader) voor beste a Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film ️ Plan 75 ️

30 May 2023 | 19:00 tot 30 May 2023 | 20:55 Spui 191, ... 10 plekken beschikbaar Heleen

50+ Film Beverwijk

1 June 2023 | 13:30 Stationspl... Geen limiet Esther

Filmhuis film/docu Little Richard

2 June 2023 | 19:10 Tolsteegbr... 6 plekken beschikbaar Antonius

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app