Acoustique Jam in Cultureel cafe Lokaal (Heemskerk)

Ook in september was het weer erg gezellig en muzikaal bij de Acoustique jam! Op donderdag 20 oktober is de volgende editie van de Acoustique jam!

Iedereen is welkom bij de jam in Lokaal! Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt of niet. Dit is je kans om op het podium te schitteren. Van elkaar leren, inspiratie opdoen, wellicht een nieuwe ervaring met een andere stijl en gewoon lekker samen spelen.

De backline staat al klaar en onder leiding van ervaren muzikant Martin van Zijl belooft het een muzikale avond te worden.

Speel je geen instrument, geen probleem, de bar is open en je kunt gewoon genieten van een avond vol muziek. Kortom, voor ieder wat wils!

Met Martin heb ik afgesproken dat we als Kluppers met maximaal 20 mensen komen, zowel kijkers als mensen die mee willen spelen en / of zingen. Er zijn immers ook nog de “gewone” gasten 🙂

O ja, entree en meedoen is geheel gratis! 

Ti Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kookclub

3 December 2022 | 18:00 tot 3 December 2022 | 22:00 Arnhem, Ne... 6 plekken beschikbaar Geraldine

Aanschuiven voor diner in Deventer

3 December 2022 | 17:15 Nieuwstraa... 5 plekken beschikbaar Mayke

Cabin Crew Coverband

3 December 2022 | 21:00 Kerkstraat... Geen limiet Anja

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app