A hundred flowers -film

De Japanse filmproducent en schrijver Genki Kawamura maakt zijn regiedebuut met dit intieme drama over dementie. Winnaar van de Zilveren Schelp voor beste regie in San Sebastian.

Op oudejaarsavond vindt Izumi zijn moeder Yuriko dwalend in het park. Na de diagnose dementie begint haar geheugen snel te vervagen. Izumi’s herinneringen aan zijn moeder staan echter in zijn geheugen gegrift. Het moment dat hij als kind dacht door zijn moeder in de steek te zijn gelaten, achtervolgt hem na al die jaren nog steeds. Terwijl Yuriko’s toestand steeds verder verslechtert, worstelt Izumi met het feit dat hij zijn moeder kwijt zal raken. Op zijn weg naar acceptatie, ontdekt hij Yuriko’s geheime verleden en wie zijn moeder eigenlijk was.

In A Hundred Flowers onderzoekt regisseur Genki Kawamura de aard van menselijke herinneringen. Waar films over dementie vaak verteld worden vanuit het perspectief van de familieleden, probeert Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Happy Single en daarna eten bij Chinese Muur

22 September 2023 | 14:45 Guldenlaan... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden e.o.

Coffee and Cigarettes

22 September 2023 | 21:10 Bassin 88,... Geen limiet Kai

Ontbijtfilm Verkadefabriek Den Bosch

24 September 2023 | 10:30 Boschdijks... 10 plekken beschikbaar Monique

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app