8 kastelen ( huur) fietstocht met gids

Een prachtige fietstocht ( eventueel huur van fiets of ebike wordt geregeld voor je) met Inge als gids van SingLesSamen.
SingLesSamen is een groep gevormd tijdens Coronatijd om samen erop uit te gaan onder begeleiding van natuur- en stadsgids Inge ( vraag kleine vergoeding, dus geen commerciëel bedrijf) Wel betalen BIJ OPGAVE ,zodat ik kan starten met de organisatie...

Deze fietstocht zal ongeveer 25 km zijn, maar we zullen vaak stoppen en tijd nemen voor foto's te nemen van de schitterende omgeving en de kastelen.

Na het ontdekken van het eerste kasteel in Wijk bij Duurstede fietsen we richting Langbroek, waar de meeste kastelen aan de Langbroekerwetering gelegen zijn , omringd door prachtige tuinen en een landelijke en bosrijke omgeving. Halverwege stoppen we bij een restaurantje voor een lunch of koffie / thee (toilet).

Bij kasteel Doorn, waar Keizer Wilhelm uit Duitsland woonde, kunnen we tijd neme Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeltweedaagse

30 September 2022 | 11:00 tot 1 October 2022 | 17:00 Castricum,... Geen limiet Ina

E-bike 53 km rondje Rijssen

16 September 2022 | 10:30 Stationsst... 6 plekken beschikbaar Marga

Fietsroute van 50 km met lunch

8 September 2022 | 10:30 Goirlesedi... 6 plekken beschikbaar Wilma

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app