45+singlescafe + salsa workshop Hengelo(ov)

Zaterdagavond 18 maart 2023 organiseer ik samen met Glenn, dancemaster van El Centro de La Salsa uit Hengelo (ov), een uitgaansavond, echt alleen voor singles (±45-67jr). Tijdens het singlescafe begint exact om 21 uur de salsa workshop. Niemand kan salsa dansen, maar dat pakt Glenn juist altijd heel goed op, want de beginnersstapjes zijn super makkelijk. Het mooie van salsa dansen is dat je elkaar vasthoudt. Samen doe je het. Dat maakt deze avond (gericht op singles) juist extra leuk! Na de workshop kun je vrij dansen: of stijldansen of discodansen. Wat je maar wil.
Het contact leggen tijdens dansen en de salsa workshop is juist op deze avond voor alleenstaanden fijn. Je weet dat iedere deelnemer single is. Deze avond is dus echt uitsluitend voor alleenstanden.

Entree is €13,50 incl. koffie bij binnenkomst en hapjes én de salsaworkshop. Graag gepast betalen bij binnenkomst. Wij hebben geen pin.
El Centro de La Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Feest bij Johanna’s Hof met koffie en gebak. Kom je ook?

17 March 2023 | 14:45 tot 17 March 2023 | 16:45 Johanniswe... 8 plekken beschikbaar Sophie

Eddie’s Discoparty met DJ Chris

17 March 2023 | 20:00 Papiermole... Geen limiet Peter

Gezellig borrelen bij Filmhuis Focus

17 March 2023 | 20:00 Audrey Hep... 12 plekken beschikbaar Hetty

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app