40UP Time Out Gemert

Zijn jullie klaar om uit je dak te gaan? Wij wel! 40UP komt terug naar Time-Out Gemert, we kunnen niet wachten! De nieuwe dansavond gaat plaatsvinden op zaterdag 19 november 2022.

Het publiek gaat gegarandeerd los op de fijnste disco- en danceclassics, echte golden oldies van de 70’s tot en met de 90’s en een beetje van nu. Het geheim van de avond: het wereldberoemde 40UP cliparchief.

Geen flarden van hitjes, maar complete klassiekers met bijbehorende videoclips. ABBA, James Brown, The Beatles, Queen en vele anderen zorgen voor vuur op de dansvloer.
De sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige nacht te beleven. Een groot feest der herkenning, door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de gezelligste dansvloer van Nederland!

https://www.40up.nl/age Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Chillen aan het Uitgeestermeer

10 August 2022 | 18:00 tot 10 August 2022 | 22:30 Parallelwe... Geen limiet Arjan

Parkies Roosendaal – Dragonfruit

10 August 2022 | 20:15 Scholtensb... 10 plekken beschikbaar Rian

Disco Breda Reunie

7 January 2023 | 20:00 Waterstraa... Geen limiet Esma ❤ Es

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app