40up dansfeest fg live Heerhugowaard

Uitverkocht!!
Dansvrienden uit Noord-Holland opgelet: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en we komen voor het eerst naar FG Live in Heerhugowaard! Zijn jullie klaar om uit je dak te gaan? Wij wel! De dansavond waarop je alle fijne muziek van de afgelopen 40 jaar hoort en ondertussen de originele videoclips op grote schermen ziet gaat plaatsvinden op vrijdag 15 december!

De kenners weten het: 40UP is een unieke clubavond waarbij je samen met leeftijdsgenoten gegarandeerd los gaat op de fijnste popklappers en danceclassics.

De grote videoschermen zijn inmiddels natuurlijk een begrip in het land maar de echte sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige avond te beleven. Een groot feest der herkenning, door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de dansvloer e Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vrijmibo kersteditie 2023

8 December 2023 | 18:00 Roode Stee... Geen limiet Wilma

DISCO TROPICANA

8 December 2023 | 21:00 Oliemolens... Geen limiet Anneke

Swingavond in Cultuurcafe

9 December 2023 | 20:00 tot 9 December 2023 | 23:55 Mercatorpa... Geen limiet Cock

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app