40UP BIG BANG

40UP KOMT MET EXTRA FEESTELIJKE BIG BANG DANSAVOND NAAR DE OOSTERPOORT!

Vrijdag 29 december staat De Oosterpoort in het teken van hét dansfeest voor 40-plussers: 40UP! Niet eerder pakten we zo groot uit, want deze editie wordt De Oosterpoort omgetoverd tot een heus mini-indoor-festival! Zo sluiten we het jaar in stijl af en vieren we het feest groter dan ooit in maar liefst drie areas!

In de grote zaal kunnen de voeten van de dansvloer bij het welbekende en razend populaire 40UP concept. De allerfijnste hits van de afgelopen 40 jaar die je niet alleen door de speakers hoort springen, maar waarbij je ook de originele videoclips op grote schermen voorbij ziet flitsen. Als je er eerder bij was weet je het: dit is het ultieme feest der herkenning.

Maar dat is nog niet alles… we hebben deze editie namelijk een primeur om toe te voegen: UPBEAT! Tijdens dit stevigere broertje van 40UP staan de house classics vanaf ei Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

AI WEIWEI IN SEARCH OF HUMANITY

26 February 2024 | 12:00 Museumpark... 5 plekken beschikbaar Suzan

☀️ ✌️ Gezellige avond in het kasteel

28 February 2024 | 18:30 tot 28 February 2024 | 20:30 Heisterbru... 30 plekken beschikbaar Yvette (Kluphost Zuid-Limburg)

Cabaret club

28 February 2024 | 20:15 Raadhuispl... Geen limiet Anco

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app