40-UP Oosterpoort – Let’s Dance Again

40UP komt vrijdag 9 juni terug naar De Oosterpoort en luidt samen met Superstijl alvast de zomer in! De meeste dansvrienden uit Groningen en omgeving weten het allang: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers waar je niet alleen de tofste hits van de afgelopen decennia door de speakers hoort, maar ook nog eens de originele videoclips ziet op de grote schermen!

Dit is de uitgelezen kans om samen met leeftijdsgenoten zorgeloos los te gaan en de voeten van de dansvloer te gooien tijdens dit grote feest der herkenning. Geniet van deze unieke avond in beeld en geluid en de 40UP DJ’s verwelkomen jullie graag op de gezelligste dansvloer van Groningen en wijde omgeving.

Extra:
Ook in de foyer is er nu muziek! Daar staan de mannen van Superstijl voor jullie klaar en bepaal jíj wat de DJ’s draaien. Pop, house, guilty pleasures… Jij stemt op de stijl die je graag wil horen.

Dit belooft een groot feest te worden Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Eddies Discoparty met DJ Murphy

14 April 2023 | 20:00 tot 15 April 2023 | 01:00 Papiermole... Geen limiet Peter

Smartfestival , Willie en de Billies.

15 April 2023 | 18:45 Groenmarkt... Geen limiet Els

Gezellig feestje voor singles

15 April 2023 | 21:00 tot 16 April 2023 | 01:00 Steenwijke... Geen limiet paul

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app