40 Up dansen in het parkschouwburg Hoorn

Woohooo! 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en na het succes van vorige editie zijn we blij dat we vrijdag 4 oktober terugkomen naar Het Park in Hoorn!

Zijn jullie klaar om uit je dak te gaan? Wij wel! Maak je op voor een dansavond waarop je alle fijne muziek van de afgelopen 40 jaar hoort en ondertussen de originele videoclips op grote schermen ziet.

De kenners weten het: 40UP is een unieke clubavond waarbij je samen met leeftijdsgenoten gegarandeerd los gaat op de allerlekkerste muziek van de afgelopen decennia.

De grote videoschermen zijn inmiddels natuurlijk een begrip in het land maar de echte sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig- en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige avond te beleven.

Een groot feest der herkenning door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de dansvloer e Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Goud van Oud Dansfeest Oss.

21 June 2024 | 19:30 Oude Lithe... 35 plekken beschikbaar Peter

Lekker dansen

21 June 2024 | 20:00 tot 21 June 2024 | 22:00 Queenstraa... Geen limiet Anna

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app