4 Mei van Alle Kanten – concertlezing

Een concertlezing met muziek, poëzie en verhalen over oorlog, verzet en vrede. Het staat dit jaar in het teken van de oorlog in Oekraïne.

Op 4 mei 2022 vindt de vijfde concertlezing plaats in de serie: Het Wapen van Amsterdam, wat betekent het nu? Wat is heldhaftig in deze tijd? En barmhartig wereldwijd?

4 Mei van Alle Kanten staat dit jaar in het teken van de oorlog in Oekraïne. Als blijk van solidariteit met de Oekraïense bevolking is de poster in de kleuren van de Oekraïense vlag gemaakt..

De herdenking is na afloop live te volgen op een groot scherm.

Mmv pianist en (film)componist Laurens van Rooyen (Wallenbergsuite en Schindler’s List),begeleid door de jonge violiste Serena Vanheuverswijn, Gospelkoor The Revivals olv Paul Hessen, een Oekraïense vluchteling, het Jiddisj Koor Hejmisj Zain sluit af met de Jiddisj versie van de Mauthausen Cyclus van Mikis Theodorakis.

Het concert wordt gepr Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bossche borrel

3 July 2022 | 15:00 tot 3 July 2022 | 20:00 Lunchcafé... Geen limiet Carla

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Betuwse kersendagen

3 July 2022 | 11:00 tot 3 July 2022 | 16:30 Lingedijk ... Geen limiet ans

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app