3x DierenPark 75 jaar ☕️

Als je je aanmeldt voeg dan ook direct een korte reactie toe onder de activiteit. Zo hebben we direct contact. Aanmelden maar vooral afmelden zonder iets te zeggen is zo niet. De community regels zijn van toepassing. https://kluppen.nl/community-regels/

ℹ️Wat gaan we doen vandaag? Nee we gaan niet naar het Dierenpark Amersfoort. We bezoeken wel de drie musea die exposities wijden aan dieren in relatie tot de mens en het Dierenpark. Het tijdschema lees je verderop!

De musea van Amersfoort (Kunsthal KAdE, Museum Flehite en het Mondriaanhuis) vieren het jubileum van DierenPark Amersfoort mee met drie exposities waarin het dier centraal staat. Daarbij wordt ook samengewerkt met dierenpark Amersfoort.

TIP! Met museumjaarkaart vandaag 3x gratis toegang. Zonder museumjaarkaart 3x €13,00 €39,00 in totaal. Ben je van plan vaker mee te gaan op museumuitjes, koop dan die museumjaarkaart!

“Kunstenaars wor Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bowlen in Epe

28 September 2023 | 19:00 Dellenweg ... 14 plekken beschikbaar Jos

Wijnmasterclass

28 September 2023 | 19:30 Korte Kerk... 6 plekken beschikbaar Eveline

Borrelavond in centrum Arnhem

28 September 2023 | 20:00 Willemsple... Geen limiet roland

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app