33+party

Op zaterdag 20 April komt de 33PlusParty voor een groot dansfeest naar de monumentale Concertzaal in Oosterbeek (bij Arnhem, Gelderland). We zijn heel blij met deze bijzondere locatie in Gelderland. De concertzaal stamt uit 1869 en ligt in een prachtige groene omgeving. In de grote zaal draaien de DJ’s Balthazar (oa. Tivoli, 33plusparty, festivals) en Jean Paul (oa SoulBoat) de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu.

Van James Brown tot La Fuente, van Rihanna tot Doe Maar en van Depeche Mode tot Technotronic. Ben jij er ook bij? Dansen, drinken, bijkletsen met vrienden en nieuwe vrienden maken. We draaien in blokken, met voor ieder wat wils en gaan in op verzoekjes. Als de verkoop heel goed gaat openen we zaal 2 met Silent disko en verschillende muziekstijlen. Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle 33PlusParty’s van tevoren uitverkocht. Tickets zijn nu voor een introductieprijs als Early Bird te koop vanaf € 1 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dansen in Hardenberg

13 April 2024 | 20:00 Gramsberge... Geen limiet Yvonne

salsa workshop | singleparty

13 April 2024 | 20:00 tot 13 April 2024 | 23:55 Tuindorpst... Geen limiet AnneMieke

40up Let’s Dance Again – In Assen

13 April 2024 | 20:00 Stadsbroek... Geen limiet Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app