2e paasdag boottocht zeewolde

Eénmalige tocht “binnendoor en buitenom Zeewolde” 2e paasdag 10 april
Op 2e paasdag maken we een bijzondere boottocht. We gaan binnendoor naar Zeewolde en buitenom weer terug. We vertrekken om 9 uur vanuit Almere-Haven. We gaan door de sluis met een verval van 5 meter, langs het kasteel en de Lange wetering naar de Hoge vaart richting Zeewolde. We gaan door de sluis richting het Wolderwijd. In het centrum van Zeewolde leggen we aan en kunt u het stadje in. Om 15:00 uur vertrekken we via het Nuldernauw, het Nijkerkernauw en het Eemmeer weer naar Almere Haven waar we rond 6 of 7 uur weer aankomen. De gehele tocht is ongeveer 60 km. De kosten voor deze dagtocht zijn 60 euro per persoon.
Je kunt je voor deze tocht individueel aanmelden en boeken via de website. Er kunnen maximaal 8 personen mee. Dus vol = vol.
Omdat deze tocht voor ons niet standaard is, zijn de tijden en de routes ook “ongeveer”. Het kan voor Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Motorrit ” de Wieg van Limburg “

1 June 2023 | 13:00 tot 1 June 2023 | 18:00 Randweg We... 7 plekken beschikbaar Jan

Zwolle Fundatie + rondvaart(+gids)☕️⛴️

3 June 2023 | 10:00 Luttekestr... 8 plekken beschikbaar Arjen (Kluphost Zutphen e.o. + Achterhoek)

Zeilen met valken op de Loosdrechtse Plassen ⛵️

3 June 2023 | 10:00 Oud-Loosdr... 16 plekken beschikbaar Yolanda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app