2e Kerstdag borrel met muziek, drank en hapjes

In samenwerking met Café Loft organiseer ik op 2e Kerstdag 26 december a.s een borrel van 18:30 tot 23:00 met muziek. Nadere info over de muziek volgt nog.

Deze borrel kan alleen doorgaan bij 50 of meer deelnemers. De inschrijving staat open tot 19 december. Graag uitsluitend inschrijven als je ook echt komt. De locatie gaat die avond exclusief en uitsluitend open voor leden van KLUP en hun introducees. Er geldt een deurbeleid. Zonder aanmelding geen toegang. Het is een besloten borrel voor leden van KLUP.

Café Loft vraagt een vergoeding voor de borrelhapjes & open bar €37,50 p.p. voor de hele avond. Het verschuldigde bedrag reken je af bij binnenkomst met PIN.

Open bar houd in: bier van de tap, frisdrank, huiswijn, koffie & thee gedurende 18.30 - 23.00 uur. Overige drankjes en sterke drank dien je ter plaatse te voldoen met PIN.

De vegetarische hapjes zijn geen maatijdvervangers maar de locatie kenne Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Sinterklaasavondje

5 December 2022 | 17:50 Noordpolde... 6 plekken beschikbaar Suzanna

Nieuwjaarsborrel

8 January 2023 | 17:00 Dorpsstraa... Geen limiet Corrie (kluphost)

Blues and Brews Iduna Drachten

26 November 2022 | 15:00 Oliemolens... 15 plekken beschikbaar Ebel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app