1e editie Queer Comedy Night

Maak je klaar voor de eerste editie van de Queer Comedy Night! Een avond vol lachen, plezier en een dosis onvergetelijke humor! Bereid je voor op een line-up van getalenteerde queer comedians die je laten schaterlachen met hun unieke kijk op het leven, liefde en alles daartussenin. De avond belooft een viering te worden van diversiteit, inclusiviteit en vooral veel grappen die iedereen aan het lachen zullen maken. Onze comedians delen hun persoonlijke verhalen, hilarische observaties en laten je de wereld zien door hun eigen unieke lens.

Of je nu deel uitmaakt van de LGBTQ+ gemeenschap of gewoon een avondje uit wilt vol humor en positieve energie, de Queer Comedy Night biedt een warm welkom voor iedereen. Verwacht geen grenzen, en laat je verrassen door de veelzijdige en hilarische talenten die het podium zullen betreden.

Deze avond draait niet alleen om lachen, maar ook om het vieren van diversiteit, acceptatie en het Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app