️ Samsara, filmhuis de Spiegel

In Laos wonen en studeren tientallen monniken in boeddhistische tempels. Elke dag steekt een jonge monnik, genaamd Amid, de rivier over om een oude vrouw een tekst voor te lezen uit het Tibetaanse Dodenboek. Het dient als leidraad voor het vinden van de weg naar het hiernamaals. Wanneer de vrouw sterft, begint haar geest een reis naar reïncarnatie in een volgend lichaam.

*Om de reis te voltooien, moet je je als kijker laten meeslepen door licht en geluid. Het loont om de aanwijzingen van de regisseur op te volgen.*

Aan de andere kant van de wereld, op het Tanzaniaanse eiland Zanzibar, woont een jong meisje, genaamd Juwairiya. Ze wordt op een ochtend wakker met het nieuws dat er een geitje is geboren. Juwairiya woont met haar islamitische gezin in een dorp aan de kust. Lokale vrouwen verbouwen er zeewier en maken zeep. Ze gaan op een andere manier om met geboorte, leven, dood en reïncarnatie.

Regisseur adviseert Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gratis naar de film met Arthyra

22 February 2024 | 13:30 JJ, Strese... 15 plekken beschikbaar Arthyra

Film: Lo capitano

22 February 2024 | 20:15 Utopiazaal... 10 plekken beschikbaar René

Plus Film “Neem Me Mee” vooraf koffie/lunch

23 February 2024 | 12:00 tot 23 February 2024 | 16:05 Hoofdstraa... 12 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app