⛳️ BOERENMIDGETGOLF ️+ SNACKEN

️‍♀️ ️‍♂️⛳️ ️
Boerenmidgetgolf is een leuke en ontspannen activiteit in de buitenlucht. Het is voor alle leeftijden geschikt en erg gezellig. Humor is belangrijker dan winnen.
Boerengolf groepsuitje
Boerenmidgetgolf is heel geschikt voor een actief uitje met familie of vrienden. Het is een afwisselend programma, iedereen kan meedoen.

Boerengolf in Almere
Boerenmidgetgolf is een speelse variant op het echte golfspel, de club bestaat uit een klomp aan een stok en de bal is enkele maten groter. Boerengolf wordt gespeeld op een grasveld.

De verschillende banen hebben allemaal een leuke uitdaging. Lukt het om de bal door de looping te spelen? En de bal laten zigzaggen over het parcours, laten balanceren over twee balken, richten en schieten met een katapult?

Boerengolf wordt gespeeld vanaf 12 personen. De groep wordt opgedeeld in groepjes van maximaal 6 deelnemers zodat Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Keezen en klaverjassen toernooi

30 October 2022 | 14:15 De Voscuyl... 49 plekken beschikbaar Cora

Wie is De Allerskunner?

28 August 2022 | 13:00 tot 28 August 2022 | 17:30 Parklaan 2... 50 plekken beschikbaar Ingrid

Grote Beek Pop

7 August 2022 | 12:00 Grote Beek... 6 plekken beschikbaar Lisette

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app