‍♂️ Wandelen van Breukelen naar Hilversum 20 km

Verzamelen bij kaartautomaat onder spoor

Vanaf station Breukelen lopen we richting het oude dorp. Daar maken we tijd vrij voor een koffiestop. Na de pauze vervolgen we ons pad aan de andere kant van de Vecht, richting Scheendijk. Vanaf de Scheendijk wandelen we langs de kreken van de Loosdrechtse Plassen naar de Bethunepolder. In de polder volgen we de strook naar het lintdorp Tienhoven. Langs de plas gaat de tocht verder naar Hollandse Rading. Zover komen we echter niet, omdat we halverwege afslaan naar vliegveld Hilversum, voor een volgende pauze. Vanaf het vliegveld lopen we via het bos en heidegebied aan de zuidkant van Hilversum de stad in tot het centrum. Daar kunnen we op de trein stappen. Dit is geen rondwandeling.

Meenemen: eten en drinken voor onderweg. Kleingeld voor koffie

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Mocht dat niet lukken, laat me dat voor de starttijd weten. We wachten niet langer dan een kwa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

VRIJMIBO in stad GRUNN

19 July 2024 | 16:00 tot 19 July 2024 | 19:00 Groningerw... 10 plekken beschikbaar Thea

Eindelijk heerlijk weer

19 July 2024 | 17:00 tot 19 July 2024 | 22:00 Markt 7, 3... Geen limiet Brammeke

“VrijMiBo”

19 July 2024 | 17:00 Schouwburg... 10 plekken beschikbaar Minie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app