Film: Een schitterend gebrek

zonder pauze

Lucia was de eerste en grote liefde van vrouwenversierder Giacomo Casanova. Wanneer Casanova op zakenreis moet, beloven de twee elkaar trouw te zullen blijven. Maar als Lucia wordt getroffen door de pokken, sluit ze zich af van de wereld en durft ze haar geliefde niet meer onder ogen te komen.

Na zestien jaar waagt ze het er op, om als de mysterieuze en gesluierde courtisane Galathée, Casanova weer te ontmoeten in Amsterdam. Zonder haar door het pokkenvirus geschandaliseerde gezicht te laten zien, vallen Lucia en Casanova opnieuw voor elkaar. De liefde herleeft, maar zal Lucia de beslissing durven nemen letterlijk haar masker te laten vallen?

Het gelijknamige boek van Arthur Japin is aan de 72ste druk toe en is ook in vertalingen in 22 landen een groot succes. Japin schreef ook zelf mee aan het (Engelstalige) filmscenario.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film Emilia Perez (geannuleerd!!)

17 October 2024 | 19:25 tot 17 October 2024 | 22:15 De nieuwe ... Geen limiet Laetitia Joy

Film: Een schitterend gebrek

17 October 2024 | 20:15 Utopiazaal... 10 plekken beschikbaar René

Filmhuis: Het boek van alle dingen

18 October 2024 | 18:45 tot 18 October 2024 | 20:15 Spui 191, ... Geen limiet Heleen vZ

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app