Spontaan Erop Uit: Achterhoek e.o.

Last Minute Acties

Zin om er last minute uit te gaan...? Niets geplanned en opeens zin, spontaan... last minute, in een mooie film pakken die nog maar even te zien is?

Deel je plannen en nodig medekluppers uit om last minute mee te doen. Of je nu ineens zin hebt in een filmavond, een etentje, spelletjesavond bij je thuis of iets anders. Er wordt geen aparte activiteit aangemaakt.

Met deze doorlopende activiteit kijk ik of er behoefte is aan mogelijkheden om op zeer korte termijn iets leuks te ondernemen. Deze behoefte kwam me onlangs ten ore van een medeklupper.

Heb je interesse in een activiteit? Stuur de initiatiefnemer een berichtje om je aan te sluiten! of meld het hier. En vooral... Deel je spontane last minute ideeën.

Dus woon je in Groenlo, Winterswijk, Lichtenvoorde, Ruurlo, Neede, Borculo, Lochem, Zelhem, Hengelo (gld), Vorden, Halle en omgeving... Leuk als je meedoet... ‍♀️ ‍♀ Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film beyond in de bioscoop in meppel

5 October 2024 | 18:45 Meppel, Ne... Geen limiet Tiny

Naar Pathe Leeuwarden

5 October 2024 | 21:00 tot 1 January 2027 | 23:00 Ruiterskwa... Geen limiet Anita

Film Een schitterend gebrek

7 October 2024 | 13:30 Hannie Dan... Geen limiet Ria

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app