Club Delft Festival

Club Delft Festival | De plek waar kunst en cultuur tot leven komen!
Toegang is gratis!

Alle ogen gericht op Delftse amateurkunstenaars. Acht uur lang op meerdere podia gevarieerd theatervoer voor de gretige podium- en beeldende kunst-liefhebber. Maar ook workshops, een dansplein, foodtrucks en kraampjes. Op zaterdag 31 augustus 2024 van 12.00 tot 20.00 uur vindt het eerste Club Delft Festival plaats op het terrein van het Kabeldistrict, een initiatief van gemeente Delft, Delfts Peil en Stichting Theaternetwerk.

Wandel rond, eet en drink wat, maak een praatje en verwonder je over wat amateur-kunstzinnig Delft te bieden heeft. We hebben een deal met Moeder Natuur voor een zonnige dag. Iedereen is meer dan welkom.

Rondlopen is al een feest op zich en voor je specifieke behoeften kies je uit een of meerdere zones: Garden, Factory, Buzz & Beezz, Pub en Club. De zones zijn aan elkaar gekoppeld met kraampjes.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mozaïeken

9 October 2024 | 12:30 tot 9 October 2024 | 15:30 Duiven, Ne... 5 plekken beschikbaar Ans

Wandeling Spaarne Haarlem 14 km

10 October 2024 | 10:40 Haarlem st... 8 plekken beschikbaar Lies

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app