Live muziek in de tuin

Deze zomer kun je weer volop genieten van allerlei heerlijke muziek in de sfeervolle tuin van ANNO, Stadsmuseum Zwolle. Elke zondag staat er weer een uniek programma op de planning.

Elsa Steixner, geboren en getogen in Wenen, beslaat een muzikaal spectrum dat de klanken van jazz- en bluestradities samenbrengt met de meest intieme facetten van singer-songwriter muziek. Samen met Julian Bazzanella (toetsen) en Daniel Louis (drums), die ze ontmoette tijdens haar muziekstudie aan de ArtEZ Academy of Music in Nederland, en Jakob Lang (contrabas), richtte ze in 2021 de band ELSA op. Beïnvloed door de jazz en soulmuziek van Afro-Amerikaanse artiesten, evenals de akoestische pop van de jaren 70, verschillen de composities van ELSA in genre en onderwerp, maar komen samen in de essentiële punten van oprechtheid en toewijding. Deze omarming van traditie, gecombineerd met een nieuwsgierige en aandachtige blik op het heden, geeft de muzi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

EM2 Pizza Party en Pub Quiz

20 September 2024 | 17:00 Suikerlaan... 18 plekken beschikbaar Henk G

Gezellige ontmoetingsavond in Volendam

20 September 2024 | 19:30 Friese Vla... Geen limiet Culicafé de Ontmoeting

Juicy

20 September 2024 | 19:25 Gouderakse... 12 plekken beschikbaar Azour

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app