Super Classics – Iduna Drachten

Maak je klaar voor de nieuwe editie van het ultieme dansfeest Super Classics met guilty pleasures uit de jaren ’80, ’90 en ‘00 in Iduna!

Super Classics neemt je mee op een nostalgische reis met de grootste hits van legendes zoals Doe Maar, Madonna en Michael Jackson. Verwacht de glitter en glamour van Baywatch en Beverly Hills 90210. Dj-maestro Ricardo Silvio en zijn team zorgen ervoor dat jij een fantastische avond beleeft vol dansbare, foute en herkenbare deuntjes. Van Wham tot A-Ha, King Bee tot U2, en de beats van 2 Unlimited en Paul Elstak, tot de klassiekers van Chic, Spargo, Prince en Whitney Houston – alles komt voorbij!

Maar dat is nog niet alles: naast de iconische nummers worden ook vergeten juweeltjes en hun originele videoclips, tv-series en films getoond op een groot scherm. Bereid je voor op het gezelligste dansfeest van Friesland, waar de tijd even stilstaat en je oude herinneringen weer tot Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom bij de Kluphap bij SEB – Pasta Bolognese

21 October 2024 | 17:30 tot 21 October 2024 | 19:30 Lijsterbes... 16 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Gezellige fiets- en wandelclub met humor!

22 October 2024 | 14:00 Nijmegen, ... 6 plekken beschikbaar Eric

Tafel voor veel

22 October 2024 | 18:00 Händelple... 8 plekken beschikbaar Nanda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app