Architectuur Wandeling Oostelijk Havengebied

☀️Wie heeft zin om mee te gaan? We gaan moderne architectuur bekijken & spotten in het Oostelijk Havengebied. Het Oostelijk Havengebied is één groot openlucht museum. ☀️

☕️ We starten de dag met een kopje koffie/thee op het dakterras van Nemo. Het dak van NEMO Science Museum is het hoogste stadsplein van Nederland. Je vindt er een groot buitenterras en een restaurant: allemaal met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam.

☀️ Na kennismaking maken we een rondje in het Oostelijk Havengebied. Deze buurt kenmerkt zich door de innovatieve stadsontwikkeling van de voormalige haven in vijf districten.

We gaan naar: Java - KNMS en Borneo eiland. Als we energie over hebben wandelen we door naar Cruquius Eiland. Al wandelend valt van alles te zien en te ontdekken in het Oostelijk Havengebied. Naast fraaie bruggen, grachtjes, compacte rijtjeswoningen (geïnspireerd op de Jordaan) en interessante geb Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Echt nep of net echt? Vervalsingen in de schilderkunst

23 October 2024 | 15:00 Prins Will... 6 plekken beschikbaar Jan

War and Peace – Beatriz Gonzalez – museum De Pont

24 October 2024 | 18:30 Wilhelmina... 6 plekken beschikbaar Korine

Alkmaar Light Festival

2 November 2024 | 17:30 Alkmaar, N... 8 plekken beschikbaar Paula

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app