The Doors in Concert

The Doors in Concert

De tributeband The Doors in Concert brengt een hommage aan de iconische, psychedelische rockband The Doors (1965-1971). In een overweldigende theaterproductie prikkelt de formatie alle zintuigen met prachtige projecties, wierookgeuren en sferische belichting; terug naar de tijd van vrede, liefde, oorlog en revolutie. De zaal wordt gevuld met Jim Morrisons intense poëzie, zijn obscure sjamanistische dansen, en de betoverende en sprankelende muziek van de roemruchte band.

De zanger lijkt niet alleen op de charismatische Jim Morrison, hij klinkt ook zó. En de toetsenist, gitarist en drummer doen niet voor hem onder. Deze onovertroffen tributeband speelt uitsluitend met dezelfde instrumenten en versterkers als hun helden, waaronder een Gibson G101-orgel, een Fender Rhodes Piano Bass, een vintage Gibson SG en een Ludwig Downbeat drumkit. Ook de setlist is identiek.

Zelf je ticket bestellen
Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Herfstworkshop diverse variaties mogelijk

22 October 2024 | 19:00 tot 22 October 2024 | 21:30 Katwijkerl... 11 plekken beschikbaar Carla

Talkshow van het Zuiden in Rotterdam.

23 October 2024 | 19:00 Gooilandsi... 6 plekken beschikbaar Rita

Lichtspectakel De Bossche Beeldenstorm

24 October 2024 | 19:00 Torenstraa... 9 plekken beschikbaar Annemiek

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app