Dire Straits Experience

Voor de enorme groep trouwe fans voelde het alsof de wereld verging toen Dire Straits in 1995 stopte met optreden. Maar juist dankzij diezelfde gepassioneerde fans is de muziek van de immens populaire rockband levendiger dan ooit. De vraag naar het muzikale universum van Dire Straits, is nog steeds even sterk, zelfs onder jongere generaties.

The Dire Straits Experience geeft gehoor aan die oproep. Bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten brengen de pareltjes uit het oorspronkelijke repertoire tot leven zoals Sultans of Swing, Money for Nothing, Private Investigations en vele anderen - de legende leeft voort! De band wordt wereldwijd beschouwd als de beste ode aan de Dire Straits. Je zult niets vinden dat dichter bij het echte werk komt.

Kaartjes (staanplaatsen) verkrijgbaar via: https://apps.ticketmatic.com/widgets/amare/flow/amare?event=962751637548&l=nl#!/addtickets

Koop eerst een kaartje en meld je d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Prinses Christina Concours.

21 October 2024 | 12:00 tot 21 October 2024 | 13:15 Spui 175, ... 8 plekken beschikbaar Margreet

Lunch concert. ( Gratis)

23 October 2024 | 12:45 Paleisstra... 6 plekken beschikbaar Margreet

The Amy Winehouse Band

23 October 2024 | 19:45 Keizerstra... Geen limiet Desiré

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app