Pianiste Iris Hond live: Dust Awakened By Dawn

Ik heb mooie plaatsen vooraan. En omdat het meteen vol zat, direct 4 extra kaarten besteld, ook vooraan. Per stuk €28,75 incl. reserv.kosten. Als je mee wil, stuur ik je een tikkie.

Na meerdere concerttournees en bewonderde uitvoeringen van Ludovico Einaudi's muziek, is Iris klaar om in 2024 haar nieuwe album 'Dust Awakened By Dawn' en tournee te presenteren. 
Iris Hond in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw, en ontwapenend. In Dust Awakened By Dawn gaat ze op zoek naar de ware weerspiegeling van wie zij is, zonder opsmuk of masker. De uitkomst is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid dat het publiek raakt en uitdaagt bij zichzelf naar binnen te kijken.
Iris: “Elke ochtend als ik wakker word ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen zijn een ware weerspiegeling van wi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mariahulde met koor Deo Sacrum

12 October 2024 | 15:00 tot 12 October 2024 | 16:00 Burgwal 20... Geen limiet Thea

Wonderlicht Zaandam

2 November 2024 | 19:00 Burgemeest... 6 plekken beschikbaar @nit@

Appeltaart concert Den Haag

21 September 2024 | 10:30 Van Hogenh... 6 plekken beschikbaar Hannie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app