✴️ TRANENTREKKEND ✴️Smartlappen Festival✴️

✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️

Koningsdag 2024
6e editie van Tilburgs meest hilarische en tissue-vullende Tranentrekkende Smartlappenfestival met tal van verrukkelijke vage artiesten. Jaar in jaar uit de Oranje Hit tijdens Koningsdag.

✴️Om te janken van het lachen. Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar. Dit Tilburgse tranentrekkend Smartlappenfestival in Stadstheater De Boemel, is jaarlijks een enorm succes en populair in onze stad met volop gezelligheid en tranentrekkers: genieten en meebrullen uit volle borst met het levenslied! Want dat het weer lekker lallen met een knipoog wordt dat staat als een paal boven waterige ogen.

✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️
Heerlijk janken, dansen en meezingen op het vergeten lied of de foute meezingers. Met o.a. de niet te overtreffen hilariteit met de Zoute Tranen van Tante Marie (Marieke Jacobse), het m Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

NES, Ameland

3 May 2024 | 08:15 Grândyk 2... 10 plekken beschikbaar Antoinette

Kunst & meer op Santpuy

3 May 2024 | 14:00 Zandspui 4... 14 plekken beschikbaar Lideke

Vrmibo#10 – Sunset Café Koelhuis Zutphen

3 May 2024 | 17:00 tot 3 May 2024 | 21:00 Coenenspar... 50 plekken beschikbaar Arjen (Kluphost Zutphen e.o.)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app