Unieke korting op zonnepanelen via Klup

➤ €20,- korting per zonnepaneel;
➤ Bespaar tot €600,- per jaar;
➤ Geniet van 10 jaar opbrengstgarantie;
➤ Ontvang 21% BTW retour.

Zekerheid met 10 jaar opbrengstgarantie

Zekerheid met 10 jaar opbrengstgarantie 

Bij Sungevity kiest de klant voor zekerheid. Van te voren weet je precies wat de komende 25 jaar je opbrengst, voordeel en rendement wordt. Leveren je zonnepanelen minder stroom op dan is voorspeld? Dan betaalt Sungevity de gemiste opbrengst tien jaar terug. En gaat er iets stuk? Dan kun je terugvallen op het uitgebreide garantiepakket. Dat is gegarandeerd profiteren.

✓ 10 jaar SunSure opbrengstgarantie
✓ 10 jaar installatiegarantie
✓  > 10 jaar productgarantie

  

Al in 3 stappen geregeld!

1. Ontwerp

 De ontwerpers van Sungevity maken op afstand het beste ontwerp voor je dak. Je krijgt persoonlijk advies van een expert in één overzicht. In het overzicht zie je direct wat je de komende 25 jaar bespaart. Met een druk op de knop kun je jouw aankoop bevestigen.

2. Installeren

Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Sungevity regelt alles van begin tot eind en zorgt dat je lokale Sungevity installateur het system monteert. De installatie is meestal binnen 1 dag gebeurd.

3. Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoringsportal hoeveel je produceert en bespaart. Zijn je opbrengsten lager dan vooraf berekend? Dan betaalt Sungevity het verschil terug via de SunSure garantie. 

Vraag gratis en vrijblijvend advies aan:

Wil je weten wat je met zonnepanelen kan besparen op je energierekening? Vul je gegevens in en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij onze gecertificieerde partner Sungevity. Je krijgt deskundig advies op basis van jouw dak en woonsituatie. Zo profiteer je ook direct van de korting!

Vroegen deze week een vrijblijvend advies aan