6 leuke online spelletjes coronaproof via Klup

Wij zetten ze graag op een rijtje: De coronaproof spelletjes die je in deze coronatijd kunt doen. Bekijk hieronder onze top 6 en speel de coronaproof spelletjes met mensen in je omgeving in de Klup app. Leer nieuwe mensen kennen en blijf actief! Succes en veel plezier!

1.

Blader door de activiteiten en kies je favoriet

2.

Meld je aan voor een activiteit via de gratis Klup app

3.

Ontdek nieuwe activiteiten en ontmoet nieuwe mensen 

coronaproof-spel-wordfeud

1. Online woordspel in coronatijd –  Wordfeud

Het kan bijna niet dat je dit spel niet kent: Scrabble. Wordfeud is eigenlijk een soort Scrabble maar dan in een applicatie vorm (grote kans dat je dit al eerder hebt gespeeld). Ben jij ontzettend goed met woorden, creatief met letters en heb jij echt een winnaarsmentaliteit? Bekijk de lopende Wordfeud activiteiten in de Klup app om tegen kluppers te spelen. Of organiseer zelf een activiteit voor de kluppers en daag ze uit! 

coronaproof-spel-een-tegen-honderd

2. Online spelletje voor volwassenen – Eén tegen 100

Een echt online spelletje voor volwassenen is  wel éen tegen 100. Wil je een makkelijke of moeilijke vraag? Dit ken je misschien wel van tv. Zo niet, dan is dit een leuke manier om online nieuwe mensen te ontmoeten. Test je kennis, houd je zenuwen in bedwang en blijf als laatste kandidaat over. Ook heel leuk om met Kluppers te doen. Bekijk in de Klup app of mensen al een activiteiten hebben aangemaakt.

coronaproof-spel-de-slimste-mens

3. Online coronaproof spelletje – De slimste Mens

Wie slim is, houdt afstand in deze tijd. Wie slim is, kijkt waarschijnlijk ook wel de slimste mens op tv! Niet alleen bij onze zuiderburen populair, maar ook in Nederland. En er is natuurlijk een app van. Heb jij genoeg kennis om van anderen te winnen? Start een activiteit in de Klup app en vraag andere kluppers om mee te doen. Zo leer je pas écht nieuwe mensen kennen. 

coronaproof-spel-met-het-mest-op-tafel

4. Online spel op afstand – Met het Mes op Tafel

Dit heb je ongetwijfeld voorbij zien komen op tv! Het spel bestaat al heel lang, maar er is nu ook een app van en is voor de mensen met goeie kennis, maar ook sluwheid. Met het Mes op Tafel is een kennisquiz waarbij ook nog gebluft kan worden. Iets voor jou? Nodig kluppers uit om mee te doen via een activiteit.

coronaproof-spel-draw-something-classic

5. Online tekenspel tijdens corona – Draw Something Classic

Vind je tekenen leuk? En kun je het ook? Dit coronaproof spel is vergelijkbaar met Pictionary. Teken en raad alle andere kunstwerken van andere kluppers. Een hilarisch spel om een nieuw iemand te ontmoeten in de buurt die of een picasso is, of eigenlijk maar beter kan stoppen met tekenen. Bekijk of in de Klup app of er al een activiteit georganiseerd is of start er zelf een. 

coronaproof-spel-funbridge

6. Coronaproof spel –  Funbridge

Kun je bridgen en vind je dat leuk? Dan heb je vast al gehoord van Funbridge! Een spel waar veel kluppers aan mee doen. Train jezelf, word beter en daag anderen uit om tegen elkaar te strijden, maar ook om elkaar online te leren kennen. Ben jij al actief? Bekijk snel of er al een activiteit voor is aangemaakt in de Klup app en speel met kluppers. 

“Jullie hebben zeker in deze gekke tijd mijn leven met de Klup app een geweldig positieve en leuke boost gegeven, mijn dank is groot!”

Ga ook nú online spelen via Klup en ontmoet de meest gezellige mensen

Hoe werkt Klup buiten corona?

Wekelijks 200 nieuwe activiteiten

Elke week vind je de leukste activiteiten door heel Nederland

Van avontuur tot culinair


Een sportief weekendje weg, uitwaaien op de Wadden of feestend de dansvloer op

Avontuurlijke vakanties


Naar het Spaanse strand, wintersporten in Oostenrijk of een cruise door Alaska

Deze kluppers namen ook ooit de eerste stap

“Leuke mensen, leuke activiteiten, losse cultuur mede doordat het niet gericht is op het zoeken/krijgen van een levenspartner.”
🌟🌟🌟🌟🌟
Je leert snel nieuwe vrienden kennen. En er zijn gigantisch veel activiteiten. Keuze zat!
🌟🌟🌟🌟🌟
Goede app en eerlijke, vriendelijke leden.”
🌟🌟🌟🌟🌟
Heb zoveel aan Klup te danken. Nieuwe vriendschappen en een nieuwe liefde. Is zo gezellig voor alleenstaanden.
🌟🌟🌟🌟🌟