De Klup Kerst Sing-a-Long 2020

Met Karin Bloemen & Cor Bakker 

Het was geweldig!
Op een unieke manier hebben we met velen de feestdagen muzikaal én samen ingeluid onder leiding van Karin Bloemen en Cor Bakker.

De decembermaand ziet er dit jaar voor iedereen anders uit dan we gewend zijn. André Hazes zong al over een eenzame kerst maar als het ons ligt hoeft dat, ondanks de huidige situatie, voor niemand het geval te zijn. Om met een warm kerstgevoel de feestdagen samen te beginnen organiseerde wij de Klup Kerst Sing-a-Long 2020.

Heel wat kluppers gaven hun favoriete kerstnummer door waarna Karin Bloemen op haar beurt dit nummer zong. Ze werd begeleid door Cor Bakker op de piano. Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door onze partner Nationale-Nederlanden.


De Sing-a-Long gemist?
Geen probleem! De Klup Kerst Sing-a-Long 2020 wordt op zondag 20 december om 17:00 uur en woensdag 23 december om 20:00 uur uitgezonden! Je kunt het zien op tv-zender ONS. Dat is boffen! Zet het in je agenda en bekijk hier alvast op welk kanaal jij jouw tv moet zetten om tv-zender ONS te ontvangen.

Ben je nog geen klupper, maar ben je wel benieuwd naar meer van dit soort legendarische activiteiten? Meld je aan via de onderstaande knop en begin met kluppen! Organiseer zelf activiteiten, leer nieuwe kluppers kennen en ga er samen (online) op uit.

Mede mogelijk gemaakt door:

LogoNN_Klup

Bekijk hieronder de after movie van de Klup Kerst Sing-a-Long 2020!