Samen

staan

we

sterk.

Klup stelt platform gratis beschikbaar

De huidige coronasituatie raakt ons allemaal, ook de actieve 50-plusser. Om er voor te zorgen dat iedereen in deze tijd sociaal actief kan blijven, gepast blijft genieten en mentaal gezond blijft, hebben we de keuze gemaakt om Klup voor iedere 50-plusser in Nederland gratis beschikbaar te stellen. Tot en met 31 maart 2021 ontvangt iedere klupper (gebruiker) een gratis lidmaatschap.

Gezien de huidige maatregelen en wintermaanden in het vooruitzicht, willen we er juist nu voor je zijn. Samen zorgen we voor een actieve Klup community! Door dit besluit kan elke klupper zijn of haar daginvulling beter inrichten met leuke (online) activiteiten. Zo blijven we in contact met elkaar, ontstaan er nieuwe vriendschappen en gaan we er samen op uit. We doen het met elkaar en samen staan we sterk.

Weg met de somberheid en samen maken we er wat van!

Tot snel,
Het Klupteam 💙

Mede mogelijk gemaakt door:

LogoNN_Klup

Heb je een vraag?

Waarom doet Klup dit?
Het zijn rare tijden voor ons allemaal. Voor jou als klupper, voor iedereen in zijn dagelijkse leven en zeker ook voor ons als bedrijf. Om eerlijk te zijn, het is een bijzonder uitdagende situatie. We begrijpen dat de essentie van Klup, samen leuke dingen doen en mensen ontmoeten, nu lastig is maar ook dat de behoefte aan ‘ouderwets kluppen’  en sociaal contact extra groot is. Als Klupteam vinden we dat Klup juist nu voor iedere 50-plusser toegankelijk moet zijn. Vandaar dit besluit. 
Wat houdt een lidmaatschap van Klup in?
Een lidmaatschap bij Klup houdt in dat je onbeperkt kan kluppen. Normaal gesproken zijn hier kosten aan verbonden. Door het gratis lidmaatschap t/m maart zit er geen limiet aan het aantal activiteiten waaraan je mag deelnemen of organiseren. Ook kun je je Klup-netwerk oneindig groot maken. Hiermee wordt het kluppen nóg leuker en makkelijker!
Ik heb al een lidmaatschap. Wat gebeurt hiermee?
Logische vraag! Deze gaan we bevriezen. Dit houdt in dat de maanden waar je voor betaald hebt weer ingaan op 31 maart 2021. De maanden van het lidmaatschap tot en met 31 maart 2021, nemen wij voor onze rekening. Hier hoef je niets voor te doen!
Ik heb nog geen lidmaatschap. Wat gebeurt er na 31 maart?
Tot het voorjaar van 2021 Klup je gratis en kun je volledig gebruik maken van Klup. Voor 31 maart ontvang je van ons een bericht om je lidmaatschap zelf handmatig te verlengen indien je blij bent met Klup. Het gratis lidmaatschap stopt vanzelf. 
Verandert er iets aan Klup?
Het enige wat verandert, is dat er meer kluppers bij zullen komen en er meer activiteiten zullen ontstaan. Dat is goed nieuws toch? Zeker in de huidige tijd willen we er voor elkaar zijn en juist nu is het sociale contact extra belangrijk! Daar kun jij aan bijdragen door ook creatief te zijn en lekker te blijven kluppen.
Kan ik nog gratis lidmaatschap sparen?
Normaal gesproken kun je lidmaatschap sparen door actief bij te dragen aan het platform, in de vorm van het organiseren van activiteiten en het aandragen van nieuwe leden. Tot het voorjaar moeten we het echt samen doen en ontvang je gratis lidmaatschap t/m 31 maart. Tot die tijd is het niet mogelijk om extra te sparen maar rekenen we op je betrokkenheid en enthousiasme. 
Wat houdt de samenwerking met Nationale-Nederlanden in?
Een sociaal, actief en gelukkig leven na je vijftiste, dat is waar Klup voor staat. Als grootste pensioenverzekeraar van Nederland vindt Nationale-Nederlanden het belangrijk dat (pre)gepensioneerden een zorgeloos pensioen hebben. En dat betekent niet alleen een financieel goed pensioen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die recent een grote levensverandering zijn doorgegaan, zoals pensionering, vaak behoefte hebben aan nieuwe sociale contacten. Daarom slaat Nationale-Nederlanden de handen ineen met social platform Klup dat gelijkgestemden op een innovatieve manier koppelt en aan actief leven stimuleert. Met de strategische samenwerking wil Nationale-Nederlanden een actieve bijdrage leveren aan de sociale missie van Klup om 50+ Nederland op een aansprekende manier te verbinden.

 “Ik ben heel blij dat ik Klup in de zomer heb ontdekt. Zeker in de huidige ‘shit’ situatie maar desondanks doe ik nog steeds veel via Klup en blijf ik in contact!”