Corona Tips – 20 Online Activiteiten Tijdens Corona

1.

Blader door de activiteiten en kies je favoriet

2.

Meld je aan voor een activiteit via de gratis Klup app

3.

Ontdek nieuwe activiteiten en ontmoet nieuwe mensen 

Wat is Klup?

Klup is de app voor avontuurlijk 50-plus! Vind bijzondere activiteiten, juist nu gebeurt er veel online en op een veilige manier, en je ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de gratis Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

1. Online musea bezoeken

Wil jij ook even wat anders doen dan tv kijken of een lezen, en snak je in deze tijd naar een vleugje cultuur?  Er is een handige manier gevonden om de cultuurhonger te stillen: je kan namelijk virtueel een museum bezoeken! Wandel samen door de top 10 musea die zeker een bezoekje waard zijn. Laat je verwonderen door de verschillende kunstspektakels. Ook Klup organiseert verschillende digitale musea bezoeken. Zo namen we al een kijkje in Het Mauritshuis en het Kunstmuseum in Den Haag! 

2. Ga samen op online vakantie

Vanaf je eigen bank heb je de de mogelijkheid om een live rondleiding te krijgen door prachtige steden in Europa. Iedere klupper vanuit zijn eigen woonkamer maar toch samen. De rondleiding kost normaal €7,- maar is voor kluppers helemaal gratis. Maak dus snel een gratis Klup account! De vakanties naar Berlijn en Rome waren al een succes!

3. Online chatten met leeftijdsgenoten uit de buurt

Lijkt het je leuk om te chatten met leefstijdsgenoten? Met de Klup app kan je chatten met kluppers uit jouw buurt. Filter op interesse, geslacht, woonplaats en leeftijd en maak nieuwe contacten.

Let op: Klup is om nieuwe activiteiten te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Het is géén datingplatform 😀. 

4. Doe mee aan een online Singalong

Met honderden tegelijk luiden we onder leiding van het Jazz Trio het weekend op een unieke en vooral heel gezellige manier in! Van ‘You’ll Never Walk Alone’, tot ‘Country Roads’ en ‘Laat Me’.🎤

Met zo veel mogelijk mensen zingen wij onder leiding van muzikanten liedjes met een persoonlijk verhaal en meezingers die passen bij deze tijd. Dit doen we in een bijzondere setting. Namelijk, iedereen zingt thuis vanaf de bank en we kunnen elkaar zien en horen. Toevallig gehoord van onze Klup Kerst Sing-a-Long met Karin Bloemen en Cor Bakker? Bekijk hier even de aftermovie.

5. Online gezelschapsspellen

Wat is er leuker dan online samen spelletjes spelen? De ideale manier op verveling tegen te gaan! Zo kan je Wordfeuten met andere Kluppers, samen De slimste mens spelen en meedoen met zelf opgezette raadsels in de app. Houd jij je staande tussen deze fanatiekelingen?

6. Samen eten via Zoom

Elke woensdag wordt er traditioneel samengegeten via Zoom. Samen tafelen, kletsen en lachen dat omvat deze bijzondere avond. Iedereen haalt boodschappen in huis en dan kan het kookspektakel beginnen. Van pannenkoeken en een maaltijdsoep tot aan een overheerlijke pasta. Alles komt voorbij. Maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid!

7. Online leesclub

Of sluit je aan bij een leesKlup waarbij je samen echte klassiekers uit de wereldliteratuur leest! Boeken die je gelezen moet hebben, maar waar je nooit de tijd voor nam. Laat je meenemen in de magie van de meest bijzondere en intrigerende verhalen.

8. Online workshop schilderen

Verveling kan je natuurlijk ook goed bestrijden met een portie creativiteit. Meld je aan voor een schilderworkshop en wie weet word jij wel de nieuwe Picasso. Leer je eigen schilderij maken zonder dat je talent nodig hebt. Een middagje vermaak voor jezelf en misschien wel met een groot plezier voor een ander. Want je kan je eigen gemaakte creaties natuurlijk ook weggeven als lief gebaar.

9. Online pub quiz

Zit je thuis alleen en verveelt op de bank, terwijl je eigenlijk behoefte hebt aan de gezelligheid van anderen? Meedoen met een georganiseerde online Puquiz is de oplossing. Begin maar vast met het verzinnen van een originele teamnaam, want of het nu thuis of in de kroeg is dit wordt een onvergetelijke avond! 

10. Online spreekwoordenspel

Ga met andere kluppers de strijd aan om zo veel mogelijk spreekwoorden te verzinnen binnen een bepaalde categorie. Wist je dat kluppers meer dan 12 spreekwoorden konden verzinnen met het thema ‘geld’? Ken jij er meer?

Wat is Klup?

Klup is de app voor avontuurlijk 50-plus! Vind bijzondere activiteiten, juist nu gebeurt er veel online en op een veilige manier, en je ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de gratis Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

11. Online samen een film kijken

Veel je verbonden door met andere Kluppers tegelijkertijd een film te kijken. Een Netflix party waarbij het scherm met elkaar gedeeld wordt of via Zoom gesynchroniseerd kijken, gegarandeerd een avondje vermaak. Pak de popcorn maar vast uit de kast en bedenk in welk verhaal jij je wilt laten meeslepen. Wordt het een romantische comedy of gaan jullie voor een echte klassieker?

12. Online mediteren

Ga op ontdekkingsreis en begin met mediteren. Iets wat misschien een beetje zweverig klinkt, maar wat helemaal niet zo hoeft te zijn. Het is puur een helpvolle manier om afstand te nemen van je pieker- en stress gedachten. Zo voel je weer meer rust. Deze activiteit zou je lichaam en je immuunsysteem wel eens een flinke boost kunnen geven.

13. Online borrelen via Zoom

Naast eten kan je natuurlijk ook online borrelen via Zoom! Haal je favoriete wijntje (of een ander drankje) in huis, maak lekkere hapjes klaar en beleef zo samen met andere kluppers ouderwets avondje van gezellig samenzijn. Muziekje op de achtergrond en proosten maar. Ook Klup organiseert Online Klup Cafés! De provincie-editie is in volle gang! Groningen, Overijssel & Drenthe zijn al geweest. Er wordt ontmoet, geproost, gelachen en tips & tricks uitgewisseld. Echt leuk om in deze tijd ook leuke mensen te ontmoeten.

14. Online bierproeverij

Om het saaie thuis zitten te onderbreken kan je ook meedoen met een online bierproeverij. Wie weet ontdek jij wel een nieuwe favoriet!

15. Online escaperoom

Breng wat avontuur en actie in je huis door online een escaperoom mee te spelen. Een beleving die helemaal gratis is en waarbij jij je je voor enkele uren kunt vermaken. Lange saaie middagen zijn met die uitdagende spel verleden tijd! Duik in de puzzels en raadsels en los het mysterie op. 

16. Online samen taarten bakken

Wat is er fijner dan die heerlijke ouderwetse bakgeur in huis te hebben? De fleurt een lege zondag helemaal op! Bak samen online taarten via Zoom of volg een workshop. Bak en klets er samen op los om vervolgens samen te genieten van jullie bijzondere creaties. 

17. Online theater bekijken

Haal het theater in huis! Bekijk bijvoorbeeld het levensverhaal van Rames Shaffy of laat je meeslepen in een enerverend stuk over het leven van Pablo Picasso. Maak het jezelf comfortabel en het is en heerlijke middag vertoeven. 

18. Online samen opera kijken 

Naast theater kan je ook een magische muziekavond beleven.  Geniet samen van verschillende muzikale hoogtepunten. Zo heb je in plaats van een avondje verveling een avond vol met meespelende muziek en verbondenheid. 

19. Online fitness

Het aanbod aan online fitnessvideo’s is groot. Een ideale manier om in beweging te blijven, zonder de deur uit te gaan. Maar experts waarschuwen wel om er voorzichtig mee te zijn. Niemand zit er natuurlijk op te wachten om binnenshuis ook niet meer te kunnen bewegen vanwege een blessure…

20. Online salsa lessen

Van al dat stilzitten wordt een mens ook niet gelukkig… Dus gooi die heupjes lekker los en volg online een salsa cursus! Een dansles voor zowel beginners als gevorderden. Mocht je eerst willen oefenen, bekijk dan video’s van voorgaande lessen. Trek je dansoutfit maar uit de kast, zodat jij straks als geen ander kan schitteren op de dansvloer!

Wat is Klup?

Klup is de app voor avontuurlijk 50-plus! Vind bijzondere activiteiten, juist nu gebeurt er veel online en op een veilige manier, en je ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de gratis Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

“Jullie hebben mijn leven, en ongetwijfeld dat van véél anderen, een geweldig positieve en leuke boost gegeven, mijn dank is groot!”

Ga ook nú op online avontuur via Klup

✅ Online beeldbellen
✅ Huiskamer singalong
✅ 
Virtueel musea bezoek
✅ 
Samen eten via Zoom

Online beeldbellen

Huiskamer singalong

Virtueel musea

Online uit eten

Hoe werkt Klup buiten corona?

Wekelijks 200 nieuwe activiteiten

Elke week vind je de leukste activiteiten door heel Nederland

Van avontuur tot culinair

Een sportief weekendje weg, uitwaaien op de Wadden of feestend de dansvloer op

Avontuurlijke vakanties

Naar het Spaanse strand, wintersporten in Oostenrijk of een cruise door Alaska

Deze kluppers namen ook ooit de eerste stap

“Leuke mensen, leuke activiteiten, losse cultuur mede doordat het niet gericht is op het zoeken/krijgen van een levenspartner.”
🌟🌟🌟🌟🌟

Je leert snel nieuwe vrienden kennen. En er zijn gigantisch veel activiteiten. Keuze zat!
🌟🌟🌟🌟🌟

Goede app en eerlijke, vriendelijke leden.”
🌟🌟🌟🌟🌟

Heb zoveel aan Klup te danken. Nieuwe vriendschappen en een nieuwe liefde. Is zo gezellig voor alleenstaanden.
🌟🌟🌟🌟🌟