Mail NN Klup - Vind leuke activiteiten, ontmoet nieuwe mensen en ga er samen op uit!

De app voor avontuurlijk 50+

Genieten doe je ook in deze tijd! 

Ook in de huidige tijd geniet je van Klup!

Samen op avontuur gaan, nieuwe dingen ontdekken en samen genieten. Dat is wat kluppers het liefste doen. Ook in de huidige tijd proberen we dat binnen de richtlijnen te doen, online of op een veilige manier samen. 

Via de gratis Klup app sta je met elkaar in contact, vind je bijzondere activiteiten (juist nu!) en delen we de leukste tips en verhalen via de app en het Klup magazine.. Proef de sfeer van Klup en spring net als duizenden andere in het diepe. Juist nu maken we er met elkaar toch wat moois van! 

Deze kluppers gingen je voor:

Huidige Klup activiteiten

De huidige tijd maakt ons allen creatief en dat zie je terug in de vele activiteiten die er georganiseerd worden door kluppers zelf of door het Klupteam. 

Digitale Museumtours

piet-mondriaan

Museumliefhebber? Bij Klup worden digitale tours georganiseerd door verschillende musea. Het Mauritshuis, Het Zuiderzeemuseum of het Mondriaan Kunstmuseum, niks is te gek. Loop je digitaal mee?

Online Klup Cafe’s

klup-cafe-noord-brabant

Er wordt volop ontmoet, gekletst, tips uit gewisseld, geproost en gelachen tijdens de Online Klup Cafés in de verschillende provincies. Wat wil jij kwijt over jouw prachtige provincie, laat je inspireren en deel je favoriete activiteiten in de regio!

Virtuele Stadstours

stadstour-rome

Op vakantie vanuit je eigen huis? Het kan! Met onze virtuele stadstours waan je je in de sferen van een bepaalde stad met een écht gids. Rome en Berlijn zijn geweest. What’s next?

Activiteiten op de planning deze week

Actieve kluppers deze week

Nieuwe kluppers deze week

Actieve kluppers deze week

Activiteiten op de planning deze week

Nieuwe kluppers deze week

Lees in de Klup app tips en bijzondere verhalen

Paasrecepten 2021 🐣

Paasrecepten 2021 🐣

Paasrecepten 2021 🐣 Ben je toe aan wat nieuwe paasrecepten? Lees dan snel verder! Pasen is hét moment om weer eens uit te pakken. Lekkere recepten voor een paasontbijt, lunch of diner, je kunt ze hier allemaal vinden! Uiteten zit er nog even niet in, dus stap zelf de...

Maak een stadswandeling langs de horeca

Maak een stadswandeling langs de horeca

Maak een stadswandeling langs de horeca Welke activiteiten kunnen we in deze tijd nog doen? Juist! Wandelen, wandelen en nog eens wandelen… Eerder deelden wij een eindeloze lijst aan leuke wandelroutes door Nederland en daar zijn we nog steeds niet op...

De 4 laatste kandidaten voor de nieuwe Klup presentator

De 4 laatste kandidaten voor de nieuwe Klup presentator

Camper hotspots in eigen land Klup TV is in aantocht, dat wordt het YouTube-kanaal waarop we leuke video’s gaan aanbieden. Hiervooor hebben we natuurlijk een presentator nodig! We gingen op zoek naar een nieuwe senior presentator. Wie wordt het talent van Klup,...

Klup op tv!

Deze kluppers namen ook ooit de eerste stap

“Leuke mensen, leuke activiteiten, losse cultuur mede doordat het niet gericht is op het zoeken/krijgen van een levenspartner.”
🌟🌟🌟🌟🌟

Je leert snel nieuwe vrienden kennen. En er zijn gigantisch veel activiteiten. Keuze zat! Ook in de coronatijd.
🌟🌟🌟🌟🌟

Goede app en eerlijke, vriendelijke leden.”
🌟🌟🌟🌟🌟

Heb zoveel aan Klup te danken. Nieuwe vriendschappen en een nieuwe liefde. Is zo gezellig voor alleenstaanden.
🌟🌟🌟🌟🌟

Samen op reis via Klup

Kluppers zijn gek op reizen. Van stedentrips en motortochten tot verre reizen en skiën in de Dolomieten. 

Tijdelijk even niet..

We kijken allemaal uit naar betere tijden zodat we er weer met elkaar op uit kunnen.

Houd de app in de gaten

Er staan nog een aantal prachtige reizen of kortere trips in de app voor het najaar. Nieuwe reizen volgen wanneer het weer kan. 

“Na lange tijd in het buitenland gewoond te hebben was Klup de perfecte terugkeer in Nederland. Wat geniet ik van de vele activiteiten en het loop in deze coronatijd gelukkig gewoon door (volgens de richtlijnen)” – Anna

Zelf een leuke activiteit organiseren?

Klup is laagdrempelig en vrijblijvend. Trek je stoute schoenen aan en probeer het! Heb jij een leuk idee voor een activiteit? Maak hem dan eenvoudig aan in de app of online. Lees en leer!