KLUP PRESENTEERT

The bucket list

Je leeft maar één keer!

 

Als er iets is wat we de afgelopen tijd geleerd hebben is dat het leven zomaar volledig op z’n kop kan staan. Alles wat je voorheen voor lief nam is nu ineens bijzonder.

Tijd om het maximale uit het leven te halen, voel dat je leeft door bijzondere  herinneringen te maken met liefdevolle mensen om je heen.
Boek nu jouw “once in a lifetime” ervaring en maak samen met andere kluppers onvergetelijke herinneringen waar je nog jaren over kunt vertellen. 

Kluppers kunnen gratis of met een flinke korting meedoen aan deze activiteit door slim gebruik te maken van de waarde die zij hebben bij grote bedrijven.

Welke activiteit streep jij gratis van je bucket list af?

1. Parachute springen

Vele kluppers gingen je al voor en jij hebt nu de kans om op Texel uit een vliegtuig te springen. Once in a lifetime!

parachutesprong_klup
vliegles_klup

2. Vliegles

Zelf een vliegtuig besturen? Het kan. Maak nu een introductie vliegles en wie weet ben jij straks piloot. 

3. Ballonvaart

Iets relaxter maar net zo prachtig. Vaar over het prachtige landschap van Nederland en geniet! 

parachutesprong_klup

Heb je een keuze kunnen maken?

 

Te gek! Laten we ervoor zorgen dat deze binnenkort werkelijkheid wordt!

We kunnen je deze ervaring met forse korting en soms helemaal gratis aanbieden. Hoe we dat doen? Door slim gebruik te maken van ontwikkelingen in de markt.

Op dit moment zijn bijvoorbeeld de energieprijzen historisch laag. Alle leveranciers van gas en elektra willen jou als klant en daar hebben ze veel geld voor over! Geld waar jij leuke herinneringen mee kunt maken!

‘Je overstap is geld waard’ bemiddelt tussen jou en de nutsbedrijven; zo zorgen wij ervoor dat je geniet van lagere tarieven. De overstap wordt volledig door ons geregeld zodat jij zorgeloos je bucket list kunt afvinken!

We doen deze actie samen met ‘Je overstap is geld waard’. Dit bedrijf bemiddelt tussen jou en  nutsbedrijven; zij zorgen ervoor dat je geniet van lagere tarieven en wij voor de unieke ervaring. De overstap wordt volledig door hen geregeld, zodat jij zorgeloos je bucket list kunt afvinken!

  • Profiteer de komende jaren van historisch lage tarieven
  • Maak gebruik van onze zorgeloze overstapservice
  • Maar vooral: een bucket list ervaring samen met andere Kluppers!

Zo eenvoudig stap je over

  1. Bel met één van de adviseurs
  2. De adviseur doet je een voorstel
  3. Je overstap wordt helemaal voor je geregeld

Waarom doet Klup dit?

🪂 Unieke ervaring

💸 Besparing

🎉 Klup voordeel 

Wij zoeken continu op zoek naar manieren om de waarde van het ‘klupper zijn’ te vergroten. In dit geval unieke (gratis) ervaringen en ook nog eens maandelijks geld besparen. 

Deze speciale Klupactie hebben wij samen ontwikkeld met het bedrijf ‘Je overstap is geld waard’. Dit bedrijf heeft als doel de vergoeding die nutsbedrijven over hebben voor jouw overstap in te zetten voor projecten die het goede doel steunen. Zo helpen zij bijvoorbeeld sportclubs hun kas op peil te houden in deze pittige tijden en Goede Doelen hun doelstellingen te realiseren.

Voorop staat uiteraard dat jij een besparing realiseert en je overstap vlekkeloos verloopt. Daarvoor staat ‘Je overstap is geld waard’ garant.

Weten hoeveel u kunt besparen?

Neem nu contact op met één van de adviseurs van ‘Je overstap is geld waard’. Ze helpen u graag!

Bel met 085-00 23 066 (lokaal tarief)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag – 09:00 tot 21:00

Zaterdag – 10:00 tot 16:00

Zondag – gesloten