Kluppen in coronatijd | Ontmoet en onderneem coronaproof!

De app voor avontuurlijk 50+

Genieten doe je ook in deze tijd!

Ook in de huidige tijd geniet je van Klup!

Samen op avontuur gaan, nieuwe dingen ontdekken en samen genieten. Dat is wat kluppers het liefste doen. Ook in de huidige tijd proberen we dat binnen de richtlijnen te doen, online of op een veilige manier samen. 

Via de gratis Klup app sta je met elkaar in contact, vind je bijzondere activiteiten (juist nu!) en delen we de leukste tips en verhalen via de app en het Klup magazine.. Proef de sfeer van Klup en spring net als duizenden andere in het diepe. Juist nu maken we er met elkaar toch wat moois van! 

Deze kluppers gingen je voor:

Huidige Klup activiteiten

De huidige tijd maakt ons allen creatief en dat zie je terug in de vele activiteiten die er georganiseerd worden door kluppers zelf of door het Klupteam. 

Digitale Museumtours

piet-mondriaan

Museumliefhebber? Bij Klup worden digitale tours georganiseerd door verschillende musea. Het Mauritshuis, Het Zuiderzeemuseum of het Mondriaan Kunstmuseum, niks is te gek. Loop je digitaal mee?

Online Klup Cafe’s

klup-cafe-noord-brabant

Er wordt volop ontmoet, gekletst, tips uit gewisseld, geproost en gelachen tijdens de Online Klup Cafés in de verschillende provincies. Wat wil jij kwijt over jouw prachtige provincie, laat je inspireren en deel je favoriete activiteiten in de regio!

Virtuele Stadstours

stadstour-rome

Op vakantie vanuit je eigen huis? Het kan! Met onze virtuele stadstours waan je je in de sferen van een bepaalde stad met een écht gids. Rome en Berlijn zijn geweest. What’s next?

Activiteiten op de planning deze week

Actieve kluppers deze week

Nieuwe kluppers deze week

Actieve kluppers deze week

Activiteiten op de planning deze week

Nieuwe kluppers deze week

Lees in de Klup app tips en bijzondere verhalen

Online lezing kunstgeschiedenis

Online lezing kunstgeschiedenis

Online lezing kunstgeschiedenis Was jij ook aanwezig bij de virtuele rondleiding over Mondriaan en vond je dat ook zo’n succes? Wil je nog meer weten over kunst en haar geschiedenis? De online lezing kunstgeschiedenis is dan vast wat voor jou! Door een...

Maak kennis met Paulien!

Maak kennis met Paulien!

Weer een nieuwe aanwinst voor ons team! Paulien is de nieuwe stagiaire! Ze gaat zich focussen op support en communicatie binnen Klup. We zijn ontzettend blij met deze gezellige hardwerkende meid binnen ons team 🙂 Support & Communicatie Wat ga je precies doen als...

Een coole klupper – de first dates date

Een coole klupper – de first dates date

Een coole klupper – de first dates date Ze is een uiterst positief ingestelde optimist, dus had een kleine contactadvertentie geplaatst in Arts&Auto. Hét blad voor de beroepsgroep waarmee ook direct een van de belangrijke interesses van die beroepsgroep...

Klup op tv!

Deze kluppers namen ook ooit de eerste stap

“Leuke mensen, leuke activiteiten, losse cultuur mede doordat het niet gericht is op het zoeken/krijgen van een levenspartner.”
🌟🌟🌟🌟🌟

Je leert snel nieuwe vrienden kennen. En er zijn gigantisch veel activiteiten. Keuze zat! Ook in de coronatijd.
🌟🌟🌟🌟🌟

Goede app en eerlijke, vriendelijke leden.”
🌟🌟🌟🌟🌟

Heb zoveel aan Klup te danken. Nieuwe vriendschappen en een nieuwe liefde. Is zo gezellig voor alleenstaanden.
🌟🌟🌟🌟🌟

Samen op reis via Klup

Kluppers zijn gek op reizen. Van stedentrips en motortochten tot verre reizen en skiën in de Dolomieten. 

Tijdelijk even niet..

We kijken allemaal uit naar betere tijden zodat we er weer met elkaar op uit kunnen.

Houd de app in de gaten

Er staan nog een aantal prachtige reizen of kortere trips in de app voor het najaar. Nieuwe reizen volgen wanneer het weer kan. 

“Na lange tijd in het buitenland gewoond te hebben was Klup de perfecte terugkeer in Nederland. Wat geniet ik van de vele activiteiten en het loop in deze coronatijd gelukkig gewoon door (volgens de richtlijnen)” – Anna

Zelf een leuke activiteit organiseren?

Klup is laagdrempelig en vrijblijvend. Trek je stoute schoenen aan en probeer het! Heb jij een leuk idee voor een activiteit? Maak hem dan eenvoudig aan in de app of online. Lees en leer!